Foto:

Swiffers Hoeve organiseert Open Dag op zaterdag 29 september 2018

Zaterdag 29 september organiseert Stichting Swiffers Hoeve in Nieuwe Wetering een Open Dag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om kennis te maken en te knuffelen met de dieren op Swiffers Hoeve.

Tijdens de Open Dag organiseert de stichting een grote loterij met veel prijzen, welke beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers uit gemeente Kaag en Braassem. De opbrengst van de loterij gaat naar verbouwing van de 80 vierkante meter schuur. Deze wordt verbouwd tot een geschikte dierenopvang om zo in de toekomst nog meer dieren op te vangen.

Uiteraard zijn er meer activiteiten te beleven deze dag op Swiffers Hoeve: knutselen en een kleurwedstrijd voor kinderen, een springkussen en creatieve workshops voor volwassenen. Dierenambulance Alphen aan den Rijn e/o en Amivedi zijn aanwezig om te vertellen over hun werk en om vragen te beantwoorden.

Swiffers Hoeve vangt zieke en gewonde dieren op waar geen reguliere opvang voor is, in samenwerking met Dierenambulance Alphen a/d Rijn e.o.. Bij Swiffers Hoeve krijgt het dier de juiste zorg en na de herstelperiode zet de stichting het dier weer uit, zoekt de stichting een nieuwe eigenaar of blijft het dier op Swiffers Hoeve wonen.

Ook bij ziekte van mens staat Stichting Swiffers Hoeve klaar voor de opvang van het dier. De stichting biedt tijdelijke opvang aan tijdens bijvoorbeeld een revalidatieproces of herstel van ziekte. Mocht het dier niet terug kunnen naar de eigenaar kan de stichting, altijd in overleg of samen met de huidige eigenaar, op zoek naar een nieuw baasje. Ook bij overlijden kan Swiffers Hoeve de familie ontlasten door de zorg voor het dier over te nemen tegen een lage prijs zonder wachtlijsten.

Iedereen, jong en oud, is welkom bij deze Open dag van Swiffers Hoeve aan de Achterweg 35 in Nieuwe Wetering. Entree is gratis!

Meer berichten