Wil je een keer een echte koers rijden zonder wedstrijdlicentie dan is dit je kans. Nodig je vrienden uit en kom koersen! FOTO: Arjan de Graaf
Wil je een keer een echte koers rijden zonder wedstrijdlicentie dan is dit je kans. Nodig je vrienden uit en kom koersen! FOTO: Arjan de Graaf (Foto: Arjan de Graaf)

56e Wielerronde van Alphen aan den Rijn

Ook dit jaar wordt er weer een wielerronde van Alphen aan den Rijn verreden. De 56e editie van de Wielerronde van Alphen aan den Rijn is op zondag 16 september s op het Wielerparcours van Wielervereniging Avanti aan de Amerikalaan in Alphen, pal aan de N11.

Alphen aan den Rijn - Voor de vele Avantianen die mee zullen koersen vertrouwd terrein. Voor de renners die hier nog niet eerder gereden hebben een uitdaging.

Naast de wedstrijden voor de nieuwelingen, amateurs en junioren staat er ook dit jaar een Funklasse wedstrijd op het programma. Hier kan iedereen aan mee doen die in het bezit is van een goede racefiets. Wil je een keer een echte koers rijden zonder wedstrijdlicentie dan is dit je kans. Nodig je vrienden uit en kom koersen!

Nieuw dit jaar is de Dikke Banden Race voor de jeugd. Beide laatstgenoemde wedstrijden worden verreden onder de titel Grote Prijs Gek van Fietsen.

Naast het parcours wordt er gezorgd voor de nodige gezelligheid voor het publiek. Een keer een echte koers van dichtbij meemaken? Kom dan kijken naar de strijd op de baan en moedig de renners aan. Start eerste wedstrijd om 11.00 uur. Meer info: www.wielerrondevanalphenaandenrijn.nl

Foto's Arjan de Graaf

Meer berichten