De Aarhof heeft tijdens de Jaarmarkt vele aanbiedingen en vermaak te bieden. FOTO: Anke Steffers
De Aarhof heeft tijdens de Jaarmarkt vele aanbiedingen en vermaak te bieden. FOTO: Anke Steffers (Foto: Anke Steffers)

Aarhof pakt uit met acties en vermaak

Winkelcentrum de Aarhof pakt uit tijdens de Jaarmarkt. 'De hele dag is gevuld met optredens, straattheater en de beste, prijswinnende Levende Standbeelden,' vertelt Martin Jacobs van Bestuur Belangenvereniging 'De Aarhof'.

'Bezoekers van De Aarhof kunnen zich gratis op papier laten zetten door de karikatuur sneltekenaar Reinoud. Dan zijn er nog de vrolijke muzikale optredens van Nikkelen Nelis met zijn eenmansorkest. En de levende standbeelden.'

Zoals De Schipper, een verweerd koperen beeld die in volle triomf achter zijn roer staat. De butler van de act 'Verkeerd Verbonden' die via een ouderwetse telefoonpaal verbinding probeert te leggen en Mientje Poets die dol is op schoonmaken. Naast de vloer maakt zij het winkelend publiek schoon.

'Heel veel winkels hebben ervoor gekozen extra uit te pakken. De speciale Jaarmarktaanbiedingen en -kortingen gelden alleen deze dag. In combinatie met de straatacts en de geïntensiveerde samenwerking met Stichting Jaarmarkt mag je De Aarhof absoluut niet overslaan deze feestelijke dag,' besluit Martin.

Meer berichten