Foto:

Open Dag bij Parkvilla

Geniet van een gevarieerd programma in het theater, de dansstudio, de cursuslokalen, de foyer, het filmhuis en buiten! De toegang voor deze Open Dag is gratis. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. Leuk voor jong en oud!

Alphen aan den Rijn - Bij binnenkomst krijg je een gratis kopje koffie of thee en is er voor de kleintjes limonade. Op deze dag tovert Parkvilla de foyer om tot een waar muziekcafé. Je kunt meedoen aan een leuke en gezellige pubquiz en genieten van de muziek.

Daarnaast kun je in de foyer terecht voor alle informatie over de cursussen en het theaterprogramma. Serious Music, het Jeugdtheaterhuis en PA presenteren hier hun aanbod.


Rondleiding door monument

In de foyer start ook een aantal rondleidingen. Zo kun je om 13.00 en 15.00 uur meelopen met de rondleidingen ter gelegenheid van Open Monumentendag. We vertellen over de rijke historie van het gebouw en Park Rijnstroom.


Cursussen en kunstroute

Om kennis te maken met het totale cursusaanbod start er ieder uur een kunstroute door het gebouw. Je wordt geleid langs de kunstwerken van docenten en de docenten vertellen je op enthousiaste wijze over de inhoud van de cursussen die zij gaan geven.

Wil je zelf a la minute creatief aan de slag bouw dan met ons mee aan het gezamenlijk kunstwerk op het voorplein.


Dansles en -optredens

In de dansstudio kun je meedoen aan een gratis les. Of je nu jong of wat ouder bent, voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden en kun je kiezen uit diverse dansstijlen. Ben je enthousiast geworden voor één van de cursussen dan kun je direct instromen.

In het theater zijn er verschillende dansoptredens. De dansafdeling geeft demonstraties van de verschillende dansstijlen die er worden aangeboden. Wil Lambregts geeft met zijn groep een spectaculaire voorstelling flamencodans en het Jeugdtheaterhuis verzorgt presentaties van de lessen die zij gaan geven in het nieuwe seizoen.


Filmhuis

In het Filmhuis kun je genieten van de film My Generation over de persoonlijke ervaringen van Brits filmicoon Michael Caine in het Londen van de jaren '60.


Kortom, er is heel veel te doen op 8 september bij Parkvilla! Jij komt toch ook langs op de Cornelis Geellaan 2 te Alphen? Meer info: www.parkvilla.nl

Meer berichten