Foto:

Goede doelen gezocht!

Iedereen kan bij Stichting Kringloop Alphen goede doelen nomineren. Eén van de belangrijke pijlers van de kringloop is het steunen van goede doelen. Naast de idealen die de kringloop nastreeft, proberen zij ook andere instellingen te helpen hun dromen te verwezenlijken.

Alphen aan den Rijn - Elk jaar streeft Stichting Kringloop Alphen ernaar een bedrag aan verschillende goede doelen te schenken. De kringloop bestaat doordat bewoners van Alphen en omstreken de drukbezochte winkels weten te vinden. Het is daarom des te leuker dat juist klanten hun goede doelen voordragen.

Dus ken jij een vereniging, organisatie of een instelling die jij hiervoor in aanmerking wilt laten komen? Laat het de kringloop weten! Zo heeft de dierenambulance vorig jaar een donatie dankbaar in ontvangst genomen.

Haal bij één van de kringloopwinkels van Stichting Kringloop Alphen een goede-doelenflyer, vul het in en lever het uiterlijk 31 oktober bij één van hun kassa's in. De hoofdvestiging van Stichting Kringloop Alphen bevindt zich op Energieweg 13 in Alphen. Woon je in Hazerswoude-Rijndijk, dan kun je daar hun vestiging bezoeken op Willem Kloosstraat 2.
Kijk voor de spelregels op www.kringloopalphen.nl

Meer berichten