V.l.n.r.: Bep Verkerk, Wim Verkerk en Frankgen Tuhumena.
V.l.n.r.: Bep Verkerk, Wim Verkerk en Frankgen Tuhumena. (Foto: )

Familie Verkerk winnaar rondreis rondreis Thailand

De familie Verkerk uit Alphen aan den Rijn ontving uit handen van 333travel directeur Frangken Tuhumena een fantastische reis naar Thailand. "Ik vind het nog steeds ongelofelijk", zegt Wim Verkerk. "Wij hebben nog nooit iets gewonnen en dan nu zo'n geweldige reis. Ik ben nog steeds verbaasd."

Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer werden er op het evenemententerrein loten verkocht, waarbij je onder meer een twee weken durende reis naar Thailand kon winnen.


Wim Verkerk: "Ik had ook zo'n lot gekocht op aanraden van mijn vrouw Bep. Dit lot lag naast mijn agenda en was ik eerlijk gezegd helemaal vergeten, totdat Bep erom vroeg. Ik had dus blijkbaar het winnende lot in mijn bezit. Echt zo bijzonder. We zijn nog nooit in Thailand geweest, dus dit is heel erg leuk."

Bep en Wim vertellen dat ze ieder jaar weer genieten op het Zomerspektakel. Het is toch wel fantastisch Alphen zo'n evenement heeft. Daarbij zijn ze een trotse opa en oma, die de reis naar Thailand prachtig en ook heel spannend vinden. "We reizen graag en zijn gelukkig nog allebei gezond om deze mooie reis te ondernemen. Onze kinderen zullen wel opkijken." Naast het reizen genieten ze van alle kleinkinderen en zijn ze heel sportief.

www.zomerspektakelaanhetmeer.nl

Meer berichten