'Vakantie voor iedereen' ga mee met Rode Kruis Alphen

Ieder jaar organiseert het Rode Kruis Alphen aan den Rijn e.o. een vakantieweek voor mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen willen/gaan, vanwege fysieke beperkingen of om sociale redenen. Dit jaar vindt is dat van 17 t/m 23 september.

Het doel van het Rode Kruis Alphen is om iedereen die van goede zorg afhankelijk is, onbezorgd te laten genieten onder het toeziend oog van de eigen vrijwilligers. Dit team van vrijwilligers bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden en een kok. Meereizende mantelzorgers worden hierbij uiteraard niet vergeten.
In de Rode Kruis Bungalow, gelegen tussen het Brabantse Someren en Lierop, kan men een week lang genieten van een andere omgeving waarbij er regelmatig uitstapjes worden georganiseerd. De accommodatie ligt midden in de bossen met uitzicht op tuin en weilanden. Verder is deze rolstolvriendelijk en van alle gemakken voorzien. De mensen worden thuis opgehaald en weer thuis gebracht.

De afdeling Alphen aan den Rijn bestaat uit zo'n 120 vrijwilligers die actief zijn in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omliggende dorpskernen.

Aanmelden

Voor vrijblijvende informatie en een kostenopgave, neem contact op met Mathilde Bosch via absocactvakanties@rodekruis-aadr.com. Het aantal plaatsen is beperkt.

Meer berichten