Foto: R. Honig

Succesvolle samenwerking ATTC EVO Repro en BOOST Beweegt

Alphen aan den Rijn - Op 3 juli jl. ontvingen deelnemers aan de kennismakingscursus bij tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro hun tafeltennisdiploma basisvaardigheden. De cursus werd mogelijk gemaakt door de samenwerking van de tafeltennisvereniging met Boost Beweegt.

Welzijnsorganisatie Boost Beweegt heeft onder meer tot doel inwoners van Alphen-Noord kennis te laten maken met sport- en vrijetijdsmogelijkheden in hun wijk. Via de basisscholen in die wijk biedt zij een scala van buitenschoolse activiteiten aan voor onder meer kinderen tot en met 12 jaar.

De Alphense Tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro heeft een kennismakingscursus van vier weken verzorgd voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van 9 tot en met 11 jaar.

Op een speelse manier is in de lessen aandacht besteed aan de basis van het spel: hoe hou ik mijn batje vast, hoe maak ik de juiste slagbeweging en tenslotte hoe speel ik een wedstrijd. Onder de bevlogen leiding van onze trainers André Vrees en Jacqueline van der Bas en met hulp van veel vrijwilligers konden de deelnemers persoonlijk begeleid worden. En natuurlijk hoort bij de afronding een diploma, waarmee zij trots op de foto gingen.

Tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro speelt in de gymzaal aan de Marsdiep 7 en biedt speelmogelijkheden voor alle leeftijden. Geïnteresseerd? Zie onze website www.attc-tafeltennis.nl of neem contact op via info@attc-tafeltennis.nl

Meer berichten