Winnaar Frank Run en zijn vrouw zijn trotse winnaars van een jaar autorijden. De bestuursleden zijn tevreden. "Goed hoe we zoiets kunnen realiseren, de consumenten waarderen het!"
Winnaar Frank Run en zijn vrouw zijn trotse winnaars van een jaar autorijden. De bestuursleden zijn tevreden. "Goed hoe we zoiets kunnen realiseren, de consumenten waarderen het!" (Foto: PR Rijnplein)

Winnaars hoofdprijzen Rijnplein Prijzenfestival

De ondernemers van het Rijnplein vierden afgelopen maand dat zij 12,5 jaar op het Rijnplein zitten. Zij vierden dit met het Rijnplein Prijzenfestival. Afgelopen zaterdag werden de hoofdprijswinnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.


Het Rijnplein Prijzenfestival was een groot succes, zelfs boven verwachting! Veel klanten van het Rijnplein hebben heel enthousiast duizenden vouchers geactiveerd. Afgelopen zaterdag werden de 23 hoofdprijzen uitgereikt. Live op het Rijnplein werden winnaars het podium opgetrokken en kregen ze een grote cheque in hun handen.
"Er waren werkelijk fantastische hoofdprijzen te winnen," vertelt Ramon Hagen, voorzitter van Ondernemersvereniging Rijnplein. "Van een jaar lang rijden in een FIAT 500, elektrische fietsen of een van de vele Mediamarkt-cadeaubonnen t.w.v. 250 euro!"

Afgelopen maand kreeg iedere kant bij aankoop vanaf 10 euro bij één van de winkels van het Rijnplein een prijsvoucher met een unieke code. Met drie geactiveerde codes konden deelnemers zelf een prijs uitkiezen. De winnaar van een jaar gratis autorijden in een mooie FIAT 500 ging naar Frank Run. Jef Kolster en Remko Hoogendoorn wisten een elektrische fiets te winnen. De overige twintig hoofdprijswinnaars ontvingen allemaal een cadeaubon van de Mediamarkt.

Meer berichten