Spinning Special voor Amref Flying Doctors

Op vrijdagavond 29 juni 2018 wordt er bij Jawi Sportcentrum in Alphen aan den Rijn een bijzondere spinningles georganiseerd. Deelname aan deze zogenaamde 'Spinning Special' kost € 15,- en dit bedrag gaat volledig naar Amref Flying Doctors. Iedere deelnemer ontvangt tevens een lot voor de loterij die na afloop plaatsvindt. Bij deze loterij zijn leuke prijzen te winnen zoals een boottocht voor 6 personen en een personal training sessie!


De Spinning Special wordt georganiseerd door Alphenaren Matthijs Mulder, Marcel Oostveen en Sandra Oostveen. Zij doen van 13 t/m 20 oktober 2018 doen mee aan de Africa Classic. Ze mountainbiken dan in 6 dagen 400 kilometer en 4.000 hoogtemeters rondom de Kilimanjaro in Tanzania. Met deze sportieve uitdaging willen ze ieder € 5.000,- werven voor Amref Flying Doctors.
Amref Flying Doctors werkt aan een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Want wie gezond is, kan beter in zijn levensonderhoud voorzien en ontsnappen aan armoede. In Tanzania bezoeken ze de projecten van Amref Flying Doctors, zodat ze met eigen ogen zien waaraan het sponsorgeld wordt besteed.


Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de Spinning Special. Wil je meedoen? Schrijf je dan in bij de receptie van Jawi Sportcentrum aan de A. van Leeuwenhoekweg 27B in Alphen aan den Rijn.

Wil je meer weten over de Africa Classic en de andere evenementen die georganiseerd worden om geld in te zamelen? Kijk dan op www.alphen-voor-amref.nl. Via deze site is het ook mogelijk om te sponsoren.

Meer berichten


Shopbox