Wil je als alleenstaande ouder meer weten over de kunst van het opvoeden?
Wil je als alleenstaande ouder meer weten over de kunst van het opvoeden? (Foto: )

Webinar Alleenstaand opvoeden op 21 juni

Op 21 juni organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een webinar over alleenstaand opvoeden. Het is bedoeld voor alleenstaande moeders en vaders.

Opvoeden is opvoeden, maar als je er in je eentje voor staat, dan kan opvoeden extra lastig en pittig zijn. In je eentje keuzes maken, niemand om het stokje even aan over te geven als je het zwaar hebt of om mee te sparren.

In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, vertelt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve alles over het alleenstaand opvoeden. Waar loop je tegen aan? Hoe ga je om met een eventuele andere visie van de andere ouder van de kinderen als je de zorg deelt? Hoe zorg je ervoor dat je het redt in je eentje?

Ben jij een alleenstaande ouder en wil je meer weten over opvoeden dat niet gaat over gezinnen met twee opvoeders? Meld je dan snel aan voor meer inspiratie en tips. Dit gratis webinar vindt plaats op donderdag 21 juni van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

Meer berichten


Shopbox