Samen met Sanne werden nog tien (school)ambassadeurs van ROC Mondriaan in het zonnetje gezet bij de feestelijke Ambassadeursshow.
Samen met Sanne werden nog tien (school)ambassadeurs van ROC Mondriaan in het zonnetje gezet bij de feestelijke Ambassadeursshow. (Foto: )

Sanne Blijleven Mondriaan Ambassadeur 2018

Ze waren er beiden beduusd van, Sanne Blijleven uit Alphen a/d Rijn en Hagenaar Ruthley Beem die vorige week tijdens de Mondriaan Ambassadeursshow door het College van Bestuur van ROC Mondriaan beiden werden uitgeroepen tot Mondriaan Ambassadeurs 2018.


Modestudent Sanne Blijleven (20) maakt in haar vrije tijd Cosplay creaties. Cosplay is een vorm van performance art waarbij de deelnemers gebruikmaken van kostuums en accessoires om een bepaald personage of idee uit te beelden. Als winnares van de voorrondes heeft Sanne in 2017 Nederland vertegenwoordigd op de wedstrijd 'European Cosplay Gathering' in Parijs. Ze haalde een tweede plaats tijdens de Skills wedstrijden. Volgend jaar rondt zij haar opleiding af. Daarom vertegenwoordigt zijn Mondriaan in de landelijke Ambassadeursshow.


Sanne heeft al internationale ervaring opgedaan en is, naast actief in de mode, ook nauw betrokken bij theater. Ze maakt prachtige kostuums en treedt daarmee ook zelf op. Al een aantal keer was ze te zien via de lokale omroep. Voor ze naar Mondriaan kwam heeft ze haar vwo-diploma gehaald, maar in plaats van naar de universiteit wilde ze met mode bezig zijn en maakte de stap naar het mbo. Een uitdaging gaat ze niet uit de weg en ze is zo creatief en probleemoplossend dat ze in combinatie met haar professionele houding een uitstekende Ambassadeur is voor het beroepsonderwijs.

Sanne over de verkiezingsuitslag: ''Ik kwam hier met het idee dat ik het niet zou worden, dan kan het alleen maar meevallen en ja hoor, het is heel erg meegevallen. Nu op naar de challenges volgend jaar, ik heb er nu al zin in.''

Meer berichten


Shopbox