Foto: Sanne van Lammeren

BevrijdingsPop op het Reghthuysplein

Afgelopen zaterdag werd de 73e verjaardag van de bevrijding gevierd op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Dit was tevens de "vuurdoop"van de nieuwe stichting ECN (Event Center Nieuwkoop). Zij kunnen dan ook tevreden terugkijken op een méér dan geslaagd evenement. Mede door het fantastische mooie weer kwamen er honderden enthousiaste bezoekers af op dit festijn.

Exact om 16.00 uur mocht de Nieuwkoopse band SteelFactory de spits afbijten, wat ze met veel allure deden en de menigte al lekker in de juiste feeststemming wist te krijgen. Daarna was de beurt aan Ouwe Bekenden, deze gelouterde band wist alras de inmiddels talrijke bezoekers aan het swingen te krijgen. Tussen de band wisselingen hielt DJ Danny de stemming er lekker in met zijn uitermate goede muziek keuze! Inmiddels werd het bij de bars en foodbars ook lekker druk en kon iedereen zich te goed doen aan een lekker gekoeld drankje verzorgd door Cafe 'T Woutje, Happy Duck, Restaurant LKKR en Herberg de Hollandse Leeuw verzorgde de inwendige mens met hun variëteit aan lekker eten.

Als derde band de Formatie MØrz van stevige Rock en eigen nummers wist ook deze band het publiek uitstekend te vermaken. SlingShot, de formatie uit Bodegraven, mocht dit geweldige feest afsluiten, dit werd dan ook een spetterende show en toen Alexander de Grote het podium betrad was het feest helemaal compleet en stond de Toren op het plein net als op 5 mei 1945 weer te schudden!

Meer berichten


Shopbox