Meet Nina Schotpoort op 2 juni! Zij is bekend van Musical.ly en heeft inmiddels twee VEED Awards gewonnen, dé Oscars van de Nederlandse YouTube industrie.
Meet Nina Schotpoort op 2 juni! Zij is bekend van Musical.ly en heeft inmiddels twee VEED Awards gewonnen, dé Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. (Nina_Wit_hoed2_Credits-Fotograaf-Henry-Faber-Art-Direction-Yvo-van-Koppenhagen)

Jeugdprogramma Zomerspektakel is uitgebreid

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni opent Zomerspektakel aan het Meer om 12.00 uur haar deuren voor kinderen en de jeugd.

Alphen aan den Rijn - Eric Streefland, verantwoordelijk voor sport en spel: "Kleine kinderen en jeugd kunnen die dagen onder meer genieten van stormbanen, springkussens tot aan een glijbaan met een hoogte van wel 15 meter."

"Speciaal voor de kleintjes zijn er shows en Meet 'n Greets. De jeugd kan genieten van freestyle voetballer Joshua en vlogger Nina Schotpoort, een Mario-Kart competitie of zich uitleven tijdens de TCV Obstacle Run op zondag 3 juni. Er valt genoeg te beleven voor jong en oud!"


Kidsfun

Kinderopvang Junis is zaterdag 2 juni aanwezig voor de creatieve invulling. Een show en heuse Meet 'n Greet met Buurman en Buurman tussen 15.00-15.30 uur en een show van Mylene en Rosanne tussen 16.30-17.00 uur maken de middag compleet.

Nina Schotpoort

Dames tussen 8 en 12 jaar kunnen zaterdag hun hart ophalen met één van Nederlands meest populaire vlogster, Nina Schotpoort. Dan is zij op ons terrein aanwezig met twee Meet n' Greetsessies tussen 13.00 en 14.00 en 15.00 en 16.00 uur.


Voetbal en e-gaming

Houd je van voetbal en wil je de trucjes van Touzani leren? Dan hebben we voor de voetballiefhebbers tussen 14.00 en 17.00 uur workshops Freestyle voetbal van Joshua op het programma staan. Liever gamen? Dan kan jij je twee dagen je helemaal uitleven met Mario Kart bij de E-Sport Game Arena op het terrein.


Zondagprogramma

Op zaterdag en zondag is de entree gratis, evenals de kinderspelen met uitzondering van de zweefmolen en de Obstacle Run.

Meer info: www.zomerspektakelaanhetmeer.nl

Meer berichten


Shopbox