Kaarsenzakken voor SamenLoop te koop

Op zaterdag 26 mei van 14.00 uur tot 27 mei 14.00 uur wordt in Park Rijnstroom in Alphen een 24-uur durende wandelestafette gehouden om stil te staan bij de strijd tegen kanker.

Het evenement vindt plaats onder auspiciën van KWF en is volledig door vrijwilligers georganiseerd. Jong en oud kan meedoen om solidariteit te tonen met mensen die kanker hebben of die er mee te maken hebben (gehad). En natuurlijk om geld in te zamelen voor KWF voor wetenschappelijk onderzoek. 's Avonds 26 mei verlichten kaarsenzakken het wandelparcours en om 22.30 uur begint de kaarsenceremonie, dit is hét moment om stil te staan bij kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en alle mensen die aan kanker zijn overleden.

De kaarsenzakken zijn t/m 25 mei te koop bij Stichting Kringloop Alphen. Door een kaarsenzak te kopen, doneert u vijf euro aan de Samenloop voor Hoop. U kunt de zak aan iemand opdragen, hem versieren of er iets opschrijven en daarna weer inleveren.

De stichting zorgt dat de zakken en de gehele opbrengst terecht komen bij de organisatoren van de SamenLoop. Zij zorgen voor kaarsen en zetten de zakken langs de route.  "Stichting Kringloop Alphen leent ook attributen uit om de ruimte in te richten waar tijdens de estafette (ex)kankerpatiënten in de watten worden gelegd," vertelt de directeur van de kringloop.

Meer berichten


Shopbox