Op de foto het redactieteam van het Alphens Nieuwsblad, met v.l.n.r.: John, Theo, Karin, Wil, Esmeralda, Corien, Bram, Marc, Rob, Hans, Anke, Michel, Sylvia, Rijk en Mike. Sanne ontbreekt op de foto.
Op de foto het redactieteam van het Alphens Nieuwsblad, met v.l.n.r.: John, Theo, Karin, Wil, Esmeralda, Corien, Bram, Marc, Rob, Hans, Anke, Michel, Sylvia, Rijk en Mike. Sanne ontbreekt op de foto.

Wie maakt het Alphens Nieuwsblad?

Wij maken uw krant! Als gevolg van de samenwerking met de Persgroep, en onlangs met Groene Hart Media Producties (GHMP), is het redactieteam van het Alphens Nieuwsblad nog iets uitgebreid. We stellen ons graag aan u voor.

Marc van Maasdam zorgt ervoor dat de krant gratis in uw bus valt door zo veel mogelijk advertenties te verkopen. Karin Wagter en Sanne Lenselink zijn van de redactie. Karin bekijkt als redactiecoördinator welke artikelen er in de krant komen en bepaalt waar een verslaggever naartoe zal gaan. Sanne is bureauredactie, maakt de artikelen op en neemt interviews af.


Hans Willering, Rijk Huisman, Corien Kraaijeveld, Esmeralda Wybrands en Wil Kamping gaan de hele gemeente door om interessante inwoners te interviewen of verslag te doen van bijzondere gebeurtenissen. Theo van Egmond verslaat al jaren het voetbal als geen ander. Rob Langerak, en straks ook John Timmerman, maken mooie foto's van bijzondere gebeurtenissen.

U heeft vast gezien dat GHMP sinds 1 februari twee pagina's vult in deze krant. Anke Steffers, Mike Mourits, Michel la Faille, Sylvia van der Jagt en Bram Corstjens verzorgen deze pagina's.


Door de lezer

Dit team zorgt voor het fundament aan inhoud met achtergrondverhalen, human interest, verslaglegging van evenementen, sport, politiek et cetera. Maar het 'levendige huis' dat elke week op die fundering wordt gebouwd, wordt mede bepaald door de (nieuws) berichten die individuele inwoners, verenigingen, scholen, kerken, bedrijven, organisaties en anderen aandragen. Oftewel: door de lezers zelf. Hiermee houden zij hun mede-inwoners op de hoogte. Berichten, al dan niet met foto, maken de krant 'van de Alphenaar' en zijn daarom van harte welkom!


Bedrijfsberichten

In de rubriek Bedrijfsberichten geven wij ruimte aan bijzonder bedrijfsnieuws, zonder nadrukkelijke commerciële boodschap. Hiervoor kunt u via de website, zelf (korte) berichten plaatsen, liefst met een foto ter illustratie.


Agenda

De agenda in de krant is een selectie van de uitgebreide digitale agenda. Ook hiervoor kunt u activiteiten (geen terugkerende workshops of cursussen) via de site aanleveren.


Uw sportclub

Staat er nooit iets over uw sportclub in de krant? Wist u dat u ook sportberichten rechtstreeks naar de website van de krant kunt sturen?
We plaatsen geen lange verslagen die het complete wedstrijdbeeld schetsen, maar wel de highlights met een leuke foto die voor zoveel mogelijk lezers interessant zijn.


Berichten insturen

Stuur uw berichten of suggesties in naar redactie.anb@persgroep.nl. Denk aan de deadline voor kopij op maandagmorgen 9.00 uur (sport 14.00 uur) om een bericht diezelfde week in de krant te kunnen krijgen!

Of stuur uw berichten in via www.alphensnieuwsblad.nl.

Samen maken we deze krant!

Meer berichten