Marloes Verdiesen is uitgenodigd voor de castingdagen van "Expeditie Robinson".
Marloes Verdiesen is uitgenodigd voor de castingdagen van "Expeditie Robinson". (Foto: Studio Alphen)

Alphense Marloes in Expeditie Robinson?

Marloes Verdiesen uit Alphen aan den Rijn is door naar de volgende ronde van het televisieprogramma "Expeditie Robinson". Met bijna 3.000 stemmen behoort Verdiesen bij de eerste 49 mensen die worden uitgenodigd voor de castingdagen van het programma.

Met behulp van verschillende filmpjes heeft Marloes Verdiesen de afgelopen weken geprobeerd om genoeg stemmen van het publiek binnen te halen. Het is nu afwachten of de Alphense binnenkort daadwerkelijk naar een onbewoond eiland wordt overgebracht en dus onderdeel wordt van een televisieprogramma, dat elk jaar kan rekenen op rond de één miljoen kijkers.

'Ik denk dat het allemaal heel geheimzinnig gaat worden, dat het een groot geheim wordt, dus ik denk niet dat ik iets mag zeggen over de uitslag of wat we hebben gedaan op de castingdagen', zegt Verdiesen tegen Studio Alphen.

Ricardo van den Belt

Verdiesen krijgt hulp van Ricardo van den Belt, die vorig jaar bij de laatste twaalf kandidaten kwam en deelname aan het programma op een haar miste. Volgens Verdiesen helpt hij haar het meest van iedereen met stemmen verzamelen. Duizenden mensen hebben op haar gestemd. 'Ik probeerde zo origineel mogelijk te zijn, maar ik had helemaal niet verwacht zoveel stemmen te halen.'

Meer berichten