Recreatiekrant gelanceerd

Afgelopen vrijdag heeft wethouder Yvonne Peters officieel de Recreatiekrant 2018 in ontvangst genomen.


Bij De Veense Bukker in Roelofarendsveen was een bont gezelschap van ondernemers, afvaardiging van de gemeente, bestuur en vrijwilligers bij elkaar gekomen om dit moment mee te maken. De lancering, die ook gelijk bedoeld was als netwerkbijeenkomst voor de betrokken lokale ondernemers van Stichting Kaag en Braassem Promotie, werd goed bezocht. De krant is in samenwerking met 'Hier! in de Regio' gemaakt.


Ontdek het in de regio

In de krant, waarin ook pagina's zijn opgenomen in het Engels en het Duits, is duidelijk te vinden wat er zien, te doen en te beleven valt in onze regio. Verhalen over tulpen, molens, klompen, water en lokale streekproducten vertellen de recreant en de toerist over wat dit gebied hen te bieden heeft.


Verspreiding

Met een oplage van 25.000 stuks recreatiekranten en met geïntegreerde recreatiekaart, is het verspreidingsgebied fors te noemen. Daarin heeft de samenwerking met 'Hier! in de Regio' ook zijn vruchten afgeworpen. Team Kaag en Braassem Promotie is trots op het eindresultaat, het is een mooie krant die de recreant zeker zal helpen in zijn ontdekkingstocht door ons gebied! "Er is hier zoveel meer te ontdekken!"

Meer berichten