Open Dag van de Zorg bij Ipse de Bruggen Zwammerdam

Ipse de Bruggen draagt zorg voor mensen met een verstandelijke beperking een warm hart toe. Wil jij zien wat dat bij ons betekent? Kom dan zaterdag 17 maart een kijkje nemen.

De deuren zijn geopend van 11.00 tot 14.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met alle facetten van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Of je nu een baan zoekt in deze sector, een fijne woning of dagbesteding zoekt, of als je gewoon wilt zien hoe de organisatie er achter de schermen uitziet.

Op landgoed Hooge Burch in Zwammerdam zijn diverse dagbestedingsgroepen en woningen geopend. Je kunt zien hoe cliënten wonen en hoe de nachtzorg werkt. Maak kennis met nieuwe technieken zoals de klankschaal, CRDL en relaxstoel en probeer de hulpmiddelen zelf uit.
In lunchcafé de Haven zijn allerlei Open Dag lekkernijen te krijgen. Dagbestedingsgroep Eigen Bereid heeft samen met de cliënten hun lekkerste hapjes gemaakt.

Volledig programma en activiteiten andere locaties: www.ipsedebruggen.nl/opendag

De activiteiten

Op landgoed Hooge Burch in Zwammerdam, zijn diverse dagbestedingsgroepen en woningen geopend. Je kunt zien hoe cliënten wonen en hoe de nachtzorg zijn werk 's nachts doet. Samen met cliënten een nestkast timmeren, klompen beschilderen, muziek maken of een workshop keramiek volgen? Sluit aan en ga creatief te werk. Maak kennis met nieuwe technieken zoals de klankschaal, CRDL en relaxstoel en probeer verschillende hulpmiddelen zelf uit. Zo ervaar je hoe het is om ondersteund te worden bij een beperking. Ook kun je ontdekken wat het aanbod is in de sporthal en bij de diëtiste kun je een spier- en vetmeting laten verrichten.

Vergeet daarnaast niet de prachtige wandeling te maken over het belevingspad dat over het hele landgoed loopt.

Werken of leren

Ben je geïnteresseerd in werken bij onze organisatie? Kijk dan uit naar het leuke volkswagenbusje, je kunt hier solliciteren. Weet je nog niet wat je wilt? Ga dan naar de informatiemarkt in lunch café de Haven. Je vindt hier alle informatie over opleidingen en leren, en je kunt hier speeddaten. Doe mee aan de interactieve interviews met onze zorgmedewerkers. Je krijgt antwoord op al je vragen.

Horeca

Wist je dat Ipse de Bruggen een groot aantal winkels en horecalocaties heeft waar mensen met een verstandelijke beperking trots zijn je te mogen helpen? In lunchcafé de Haven zijn allerlei Open dag lekkernijen te krijgen. Dagbestedingsgroep Eigen Bereid heeft samen met de cliënten hun lekkerste hapjes gemaakt.

Informatie

Kijk voor het volledige programma en activiteiten op de andere locaties op: www.ipsedebruggen.nl/opendag

Ipse de Bruggen is een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Met als doel hen te ondersteunen bij het leven van hun eigen leven en het 'meedoen' in onze samenleving. www.ipsedebruggen.nl

Meer berichten

Shopbox