Gerard Haverkamp en Ronald Hendricx werden voor Alphen Magjezien 3 geïnterviewd in het kader van de rookvrij geworden voetbalclub Alphense Boys.
Gerard Haverkamp en Ronald Hendricx werden voor Alphen Magjezien 3 geïnterviewd in het kader van de rookvrij geworden voetbalclub Alphense Boys. (FOTO: GHMP / Cara Yuan)

Alphen Magjezien 3 bijna op de mat

Het eigentijdse magazine "Alphen Magjezien" nummer 3 is naar de drukker en wordt woensdag 14 maart huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. En met een oplage van 50.000.

In het nieuwe magazine, dat ook deze keer in alle kernen van de gemeente wordt bezorgd, zit onder andere een speciale gemeenteraadsverkiezingen katern. In de verkiezingenkatern zijn de vijf belangrijkste speerpunten van alle elf Alphense politieke partijen opgenomen. Daarnaast presenteren vijf partijen – CDA, Nieuw Elan, VVD, SP en SGP – zich in deze katern op grotere wijze aan de lezer.

Fada Theatre

Maar ook is er aandacht voor Alphense Boys, een voetbalclub die sinds 1 januari rookvrij is. Een uniek artikel is opgenomen over het Fada Theatre, dat 24 maart voor de laatste keer de indrukwekkende theatervoorstelling 'Talent op de vlucht' speelt in het Parkvilla-theater en bezig is met een nieuwe voorstelling.

Ook te lezen zijn de laatste woontrends en -nieuwtjes en natuurlijk de vaste rubrieken. Voor 'Ieder z'n Vak' strikten wij banketbakker Ard van den Berg, 'Langs de Lijn' biedt een podium aan Sander Philippo, voorzitter en trainer bij Zwem- & Poloclub Koudekerk, en de rubriek 'Mijn hart klopt harder voor…' besteedt aandacht aan Astrid Bouwmeester die met haar team mensen op of onder de armoedegrens knipt voor de LINDA.Foundation.

Ondernemers

Ook ondernemers komen aan bod. Alphen Magjezien bezocht Dufais Catering & Events in Boskoop en Trendie Wendie in Hazerswoude-Dorp.

Kortom, een magazine vol leesverhalen, prijspuzzels, recepten, een uitgebreide agenda en voor de jonge lezers twee KidzFun-pagina's.

Tijdens de releaseparty op 14 maart neemt lijsttekker van CDA Alphen aan den Rijn het eerste exemplaar van Alphen Magjezien in ontvangst.


Alphen Magjezien is vanaf 15 maart af te halen op de gemeentehuizen van Alphen aan den Rijn en Boskoop.

Voorwoord verzorgd door...

Het voorwoord in de nieuwe Alphen Magjezien is geschreven door Dennis Captein, voorzitter van Alphense Boys, columnschrijver van AD Groene Hart en eigenaar van IntoBusiness Magazine BV. Hij was één van de initiatiefnemers van het rookvrij maken van Alphense Boys.

Meer berichten

Shopbox