Topband in Alphen!

"Na lang wachten en het ontelbare keren raden van bezoekers op de diverse sociale media van Zomerspektakel, mogen wij nu eindelijk bekend maken wie onze Mystery Guest is op vrijdag 1 juni tijdens het Zomerspektakel aan het Meer", vertelt een trotse Stanley de Looze. Op 1 juni sluit topband en Edisonwinnaar Chef'Special de avond af.

Chef'Special

De Haarlemse band, die al eerder op het Zomerspektakel stond met een weergaloze act, doet dat dit jaar nog eens goed over. Hun succes is mede te danken aan hun Amerikaanse avontuur en sinds die tijd gaat allen maar bergopwaarts.
Op 12 februari wonnen de mannen zelfs de Edison Award in de categorie Pop, waarbij zij volgens de jury met het album Amigo hun sound succesvol vernieuwd hebben.
Chef'Special is een fantastische band die steeds sterker oogt en nog steeds ontspannen aan ieder optreden begint. Stanley: "Met hen hebben we opnieuw een knallende afsluiter te pakken voor onze eerste avond op vrijdag 1 juni."

En de winnaar is...

Op vrijdag 2 maart wordt er bekend gemaakt wie de Mystery Guest hebben geraden en dus de gelukkige winnaars zijn van het VIP Meet 'n Greet arrangement.
Houd de sociale mediakanalen (Facebook, Twitter en Instagram) in de gaten!

 

Meer berichten

Shopbox