Entertainment gezocht voor 20 van Alphen

Op zondag 4 maart vindt de 53e editie van de 20 van Alphen plaats in en rondom Alphen aan den Rijn. Een echt hardloopfeest kan niet zonder entertainment.

De organisatie is op zoek naar entertainment langs de route om lopers te motiveren en alle toeschouwers te vermaken. De 20 van Alphen is op zoek naar diverse dweilorkesten die -op een door de organisatie aangewezen locatie- langs het parcours willen optreden.

Het gaat om locaties nabij Café De Heul, De Ridderhof, AAV'36, op de kruising van de Oranje Nassausingel en Van Boetzelaerstraat en bij het Dorpshuis in Aarlanderveen. De dweilorkesten worden ingezet als de afstanden van de 10 km en 20 km worden gelopen, dus tussen 13.30 en 16.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via:
onfo@20vanalphen.nl.


20 van Alphen

De 20 van Alphen is dé openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen en al meer dan vijftig edities het leukste hardloopevenement van de regio waar iedere prestatie telt. De eerste afstand start zondag 4 maart om 10.30 uur, de laatste om 14.10 uur. Alle lopers gaan van start en finishen in de Castellumstraat, ter hoogte van het gemeentehuis.

Meer berichten