Theo van Egmond,
Theo van Egmond,

Bedankt!

Het jaar 2017 was in veel opzichten voor mij een heel roerig jaar. Dat ik ondanks alles gewoon op de mij zo geliefde wijze mijn krantenwerk kan doen, is een groot goed.

Alphen aan den Rijn - In de privésfeer ben ik op veel fronten enorm geholpen. Maar daar ga ik het nu niet over hebben. Wel wil ik even stilstaan bij enkele mensen/clubs die mij bij dat werk, eigenlijk kan je het geen werk noemen, enorm van dienst zijn geweest en/of er voor gezorgd hebben dat dit onwijs leuk kan blijven. En dan maar hopen dat ik niemand vergeet.


Te beginnen met de vier voetbalclubs. Ik voel me bij Alphense Boys, ARC, Alphen en Alphia altijd heel welkom. De gastvrijheid is bij al deze clubs even warm. Elke club heeft daarbij haar eigen identiteit en dat maakt het juist zo leuk. Bij ARC heeft men zelfs bij de invoering van een pasjessysteem in het sponsorhome de persmensen niet vergeten. Degenen die er over gaan bij de clubs: helemaal top en altijd bereid indien mogelijk om iets terug te doen uiteraard. Kom ik terecht bij degenen die altijd zo dienstbaar waren om foto's te maken voor bij mijn voetbalverslagen. Saskia en haar partner van het geweldige Fototeam van ARC, Paul Bahlmann van Boys en Wouter Verël van AVV Alphen: hartstikke, nee hartelijk, bedankt mede namens eindredactrice Karin.


Een naam die zeker niet mag ontbreken is die van Peter Sneep. Hij moest helaas vanwege gezondheidsredenen afhaken bij de Alphense Racing Club. Dat Peter ondanks al de zware tegenslag nog gelovig blijft, ik kan er met mijn pet niet bij. Ik hoop dat het hem na de zoveelste ingreep nu een stuk beter gaat en dat er aan al die rottigheid een einde komt. In positieve zin uiteraard. Arthur Bosua van de Stichting Twintig van Alphen mag ook niet ongenoemd blijven. Als er wat te borrelen valt met de sponsors en uiteraard bij de 20 zelf, denkt hij altijd aan me en kan ik mijn verhalen maken.

Meer berichten

Shopbox