Kampioenschappen sjoelen

Wethouder du Chatinier opent het eerste Alphense Sjoelkampioenschappen op woensdag 27 december. Het kampioenschap vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum Swaenswijk.

Het Wijkcentrum organiseert dit in nauwe samenwerking met Sjoelvereniging Langeraar. Sjoelen is vanouds een gezelschapsspel. In veel plaatsen zijn er sjoelverenigingen, die lid zijn van de Algemene Nederlandse Sjoelbond. Alphen kent nog niet zo'n vereniging terwijl veel jongeren en senioren, zeker tijdens de feestdagen, het spel spelen. Iedere inwoner van Alphen vanaf 10 jaar, kan deelnemen. De inschrijvingstermijn loopt tot woensdag 22 december.
Aanmelden is noodzakelijk: beheer@wijkcentrumswaenswijk.nl of 06- 22 333 260. Er wordt gespeeld in drie groepen jongeren vanaf 10 tot 16 jaar, dames en heren. Voor iedere categorie zijn prijzen van Alphense Ondernemers. Het inschrijfgeld voor jongeren is 2,50 euro en voor dames/heren 5 euro incl. drankje.

Uw aanwezigheid betekent de start van een nieuwe Alphense activiteit! Ingang Wijkcentrum Swaenswijk is aan de Jongkindt Coninckstraat 2b. www.wijkcentrumswaenswijk.nl

Meer berichten
Shopbox