Logo alphensnieuwsblad.nl


Puk districtwinnaar Peace Poster

De tekening van Puk Kempenaar van basisschool Oranje Nassau in Zwammerdam is uit 33 tekeningen gekozen als districtwinnaar van de Lions Peace Poster. Puk dingt nu mee naar de hoofdprijs "PPC winnaar of the world".

Zwammerdam - Districtscommissaris PPC, Frans Lettinga en Lions Districts Gouverneur, Dick Diekhuis zijn naar Zwammerdam gekomen om de prijs te overhandigen. Enkele PPC Commissieleden van Lionsclub Alphen en Lionsclub Rhijnhart, die de wedstrijd hadden georganiseerd, waren ook aanwezig bij deze huldiging. De uitverkorene Puk Kempenaar was blij verrast.

Lions Clubs International organiseert dit jaar voor de 30e keer de Peace Poster wedstrijd. Honderdduizenden kinderen geven in de vorm van een poster uiting aan hun gevoelens over Vrede. Het thema van dit jaar is 'Vrede heeft de toekomst'. Achter elke tekening zit een bijzonder kind met haar of zijn ervaringen.
Nederland is onderverdeeld in zes districten. Uit de districtwinnaars wordt een landelijke winnaar gekozen op 26 november. De winnaar gaat met zijn of haar poster naar Lions International in Oak Brook, Amerika. 

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox