Logo alphensnieuwsblad.nl

Informatieavond afscheid nemen van werkgever

Alphen aan den Rijn - Dinsdag 28 november om 19.15 uur geven Caroline Besseling van Personeelsrecht, Angelique Kruip van Praktijk voor Psychosynthese en Ine Ruijfrok van INE Mens~en~ Werk geven een gratis informatieavond bij O3, Europaplein 2 in Alphen aan den Rijn. Personeelsrecht helpt werknemers om op een sociale en rechtvaardige wijze hun baan te behouden of - als dit niet mogelijk is- zo goed mogelijk afscheid te nemen van de werkgever. Tevens is Caroline gespecialiseerd in arbeidsproblemen bij ziekte en WIA-trajecten. Tijdens deze avond informeert Caroline Besseling u over alle 'ins en outs' die komen kijken bij dreigend ontslag.

Op de agenda staan onderwerpen zoals de nieuwe wet en regelgeving ontslagrecht, de vaststellingsovereenkomst en wat kunt u als werknemer zelf doen. Angelique Kruip vertelt u hoe u in een ontslagsituatie beter met stress kunt omgaan. In haar praktijk Kruip-Psychosynthese begeleidt Angelique mensen in een lastige (arbeids)situatie op een persoonlijke manier waarbij uw privacy gewaarborgd is. Outplacementadviseur Ine Ruijfrok zal u vertellen over Slim Solliciteren anno 2017. Ine is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen (vooral 45+'ers) naar een andere baan of eigen bedrijf. Vanzelfsprekend is er ruimte voor het stellen van vragen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan via e-mail cbesseling@personeelsrecht.nl dan staan de koffie en thee dinsdag voor u klaar.

Meer berichten
Shopbox