Logo alphensnieuwsblad.nl

Inspiratie viert 75-jarig jubileum en neemt afscheid

Inspiratie viert 75-jarig jubileum en neemt afscheid.

Op 6 juli 1942 werd het Christelijk koor Inspiratie te Ter Aar opgericht als Christelijke gemengde zangvereniging “Looft den Heer”. Het koor bestaat nu 75 jaar en dat willen we graag vieren. U wordt uitgenodigd op zondag 1 oktober a.s. in de Gereformeerde Kerk van Ter Aar, Oostkanaalkade 2, 2461GA Ter Aar. Aanvang 9.30 uur. In deze viering zal voorgaan ds. Marina van der Zwaag en het thema is: “Een vrolijke noot”.

We zijn als koor blij en dankbaar dat we zo veel jaren hebben kunnen zingen en vele mooie optredens konden verzorgen. Steeds probeerden we met de liederen de toehoorders te raken met de blijde boodschap van het evangelie. Het koor is een gezellige en enthousiaste groep mensen. We proberen er voor elkaar te zijn in lief en leed. Tijdens de repetitieavonden wordt er hard gewerkt o.l.v. onze enthousiaste dirigent Jan Groenendaal; de laatste tijd m.n. voor dit jubileum, waaraan ook Jan Verzaal als organist en Theo Griekspoor als pianist meewerken. Erg blij zijn we met enkele gastleden die Inspiratie tijdens deze laatste periode versterken.

Helaas is er geen aanwas van nieuwe leden bij het koor. De verschillende partijen zijn erg klein geworden en er is geen vervanging voor aftredende bestuursleden. Daarom is dit jubileum tevens een afscheid. Na 75 jaar gaat Inspiratie stoppen.                

U bent van harte welkom dit laatste optreden van Christelijk koor Inspiratie mee te maken. Na de dienst kunt u de koorleden ontmoeten, een kopje koffie drinken en herinneringen ophalen.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox