Logo alphensnieuwsblad.nl


 Waterpolo-bondscoach Robin van Galen is een van de sprekers tijdens Boost Your Business op 5 oktober in Theater Castellum (Foto: PR)
Waterpolo-bondscoach Robin van Galen is een van de sprekers tijdens Boost Your Business op 5 oktober in Theater Castellum (Foto: PR)

Boost Your Business met Van Galen

Doelen stellen, samenwerken, mensen binden. Robin van Galen vertelt ondernemers hoe je dit aanpakt en hoe je hiermee je bedrijf een boost kunt geven. De waterpolo-coach is op 5 oktober aanwezig tijdens Boost Your Business in Alphen. Een inspiratiedag voor het bedrijfsleven uit de regio.

ALPHEN AAN DEN RIJN - Robin van Galen is niet alleen zakelijk succesvol. De inwoner van Reeuwijk vindt ook maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Hij is bestuurslid bij zwembad De Fuut, dat sinds 2016 geheel door vrijwilligers wordt gerund. Van Galen is daar verantwoordelijk voor de 'zwemzaken'. Kennis en ervaring vanuit je bedrijf inzetten ten behoeve van de samenleving, een gouden combinatie, volgens Van Galen.

Sprekers

Andere sprekers die optreden tijdens de ondernemersdag zijn de Alphense notaris John Kroes, pitchkampioen Jouri Schoemaker en 'klantenfluisteraar' Jan van Setten. Boost Your Business wordt gehouden in Theater Catellum in Alphen. Het evenement wordt georganiseerd door ondernemersvereniging VOA, samen met de gemeente Alphen en de Economic Development Board Alphen. De opening wordt verricht door burgemeester Liesbeth Spies.

Creativiteit en lef

"Ondernemen vergt creativiteit en lef. Het lef om over je eigen bedrijfsvoering heen te kijken," zegt Gijs Piera, bestuurslid bij VOA en een van de organisatoren. "Wij willen ondernemers de kans bieden om te investeren in zichzelf en nodigen hen uit om zich te laten inspireren, motiveren en entertainen."

Nieuw dit jaar is het Retail avondprogramma, speciaal voor de winkeliers die overdag in hun winkel staan. "Het avondprogramma wordt gepresenteerd door een mystery speaker, die als mystery shopper winkels in Alphen heeft bezocht, " vertelt Piera. "Wat hij heeft aangetroffen zien we op 5 oktober. Een presentatie met veel humor, waar je ook nog wat opsteekt."

www.boostyourbusiness.day.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox