Logo alphensnieuwsblad.nl


In Alphen aan den Rijn wordt een buitenschoolse opvang gestart waarbij Kern Kinderopvang samenwerkt met Sportvereniging ARC.
In Alphen aan den Rijn wordt een buitenschoolse opvang gestart waarbij Kern Kinderopvang samenwerkt met Sportvereniging ARC. (Foto: Jet)

Kern Kinderopvang en SV ARC werken samen

Na de herfstvakantie start Kern Kinderopvang een buitenschoolse opvang in samenwerking met Sportvereniging ARC in Alphen aan den Rijn.

Buitenschoolse opvang sv ARC biedt op de sportaccommodatie aan de Olympiaweg 6 een totaalconcept aan vol sport, spel, natuur en gezonde voeding voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er is plek voor nieuwe kinderen.

Kinderen zijn bij buitenschoolse opvang sv ARC niet alleen met sport bezig. Ze maken plezier met leeftijdsgenootjes op een sportieve en actieve manier. Iedere dag biedt een nieuw en uitdagend activiteitenaanbod.  Kinderen worden actief betrokken bij het kiezen van sport- en spelworkshops.  Daarnaast is er aandacht voor de breinontwikkeling. Van puzzels en dammen tot quizjes en schaken. Het ontwikkelen van het brein is goed voor het lichaam. Buitenschoolse opvang sv ARC brengt de kinderen aansluitend naar de training van sportvereniging ARC en naar andere sportverenigingen in Park Zegersloot.  Buitenschoolse opvang sv ARC heeft plek voor nieuwe aanmeldingen. Aanmelden kan door het formulier in te vullen op:  www.kern-kinderopvang.nl/aanmelden-alphen-aan-rijn

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox