Logo alphensnieuwsblad.nl


Wake Up In The City That Never Sleeps met dé vriendinnencomedy van dit seizoen FOTO: Arjan Benning
Wake Up In The City That Never Sleeps met dé vriendinnencomedy van dit seizoen FOTO: Arjan Benning

Naar Castellum met je beste vriendinnen

Alle vriendinnen verzamelen! Ook komend seizoen heeft Castellum een aantal voorstellingen geprogrammeerd staan om gezellig met elkaar te bezoeken.

Alphen aan den Rijn - Wake Up In The City That Never Sleeps met dé vriendinnencomedy van dit seizoen: dinsdag 28 november komt Opvliegers terug naar Castellum! Een nieuwe bestemming, een nieuw verhaal, nieuwe muziek en… nieuwe gezichten. Schnabbelzangeres Lydia komt in Nederland vervelend in het nieuws door een gênant filmpje op internet. Ze moet dus weg uit Nederland, maar haar gebruikelijke reisvriendinnen kunnen hun agenda niet leegmaken. Onderweg maakt Lydia al snel nieuwe vriendinnen. Dompel je in Opvliegers 3: New York! New York! onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Chippendales

Donderdag 14 december beleef je de ultieme Girls Night Out in Castellum! Na de succesvolle Get Lucky Tour en Break the Rules tournees komen de enige echte Chippendales in seizoen 2017 / 2018 terug naar Nederland met de Best. Night. Ever. 2017 Tour. Een show van de Chippendales staat garant voor een avond vol onweerstaanbare verleiding met maar één doel: het plezier van het publiek. Met dans, zang en theater geven de breed geschouderde heren een unieke show met entertainment van de bovenste plank. Verwacht een avond waarin fantasieën geprikkeld worden met smaakvolle en exotische verleidingen in stijl.

The Adele Project

Op 14 februari zwijmelen we in Castellum op de liedjes van Adele met The Adele Project. Een "Adele waardig" optreden, muzikaal uitgevoerd door The Dutch Adele; Jolanda Knecht en een team van gepassioneerde conservatorium muzikanten. Ook dit wordt een ervaring om nooit te vergeten. Gegarandeerd een gezellige avond met vriendinnen, vol hits van nu!

Trijntje Oosterhuis

Beleef op vrijdag 6 april een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste Nederlandstalige liedjes met het theaterconcert van Trijntje Oosterhuis. Speciaal voor deze tour heeft Trijntje zich door bevriende artiesten, muzikanten, tekstdichters en muziekkenners laten inspireren. Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven en ook haar eigen Nederlandstalige hits als De Zee, Vlieg Met Mee en Nu Dat Jij Er Bent en krijgen naast nieuwe nummers een plaats in dit programma. Voor het eerst zingt Trijntje uitsluitend in haar eigen taal, haar eerbetoon aan het Nederlands lied.

Richard Groenendijk

Op zaterdag 19 mei maakt Richard Groenendijk een hoop kabaal. Hij heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker niet zichzelf. Zijn vorige voorstelling Met de mantel der liefde werd geroemd als één van de beste voorstellingen van de afgelopen jaren. Als het aan Groenendijk ligt doet hij er met deze show echter nog een schepje bovenop.

Ladies Nights

Naast de voorstellingen worden er geregeld 'Ladies Nights' georganiseerd in de cinema! Tijdens een Ladies Night worden de bezoekers in de watten gelegd met een heerlijke film, een hapje en een drankje, stands, een gezellige loterij en een goed gevulde goodiebag.

Reageer als eerste
Meer berichten