Logo alphensnieuwsblad.nl


De werkzaamheden aan de Prins Bernhardlaan lopen een week uit. FOTO: Gemeente Alphen aan den Rijn
De werkzaamheden aan de Prins Bernhardlaan lopen een week uit. FOTO: Gemeente Alphen aan den Rijn (Foto: Gemeente Alphen aan den Rijn)

Werkzaamheden aan de weg

Er wordt druk aan de weg gewerkt in Alphen aan den Rijn. Twee grote projecten zorgen voor omleidingen.

N207-Zegerbrug

De hoofd- en parallelrijbaan van de N207 Zegerbaan is afgesloten van 7 t/m 12 augustus tussen 20.00 en 06.00 uur. In verband met schilderwerkzaamheden van onderdelen van de Zegerbrug, staat de brug deels open. Hierdoor is deze stremming noodzakelijk.

De nood- en hulpdiensten en het busverkeer kunnen de brug niet passeren en maken gebruik van aangepaste aanrijroutes. Verkeer wordt omgeleid vanaf de N207 over de N460 naar Ter Aar. Vanuit Woubrugge en de Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn wordt het verkeer opgevangen en omgeleid via de N446 naar Ter Aar. De Shell Zegerbaan blijft bereikbaar vanuit Alphen aan den Rijn.

Prins Bernhardlaan

Tijdens de werkzaamheden aan de rijbaan van de Prins Bernhardlaan is er door onvoorziene omstandigheden betreffende oude leidingen en straatwerk vertraging in de werkzaamheden ontstaan. Hierdoor wordt de afsluiting van de Pr. Bernhardlaan met maximaal een week verlengd.

Dit betekent dat de Prins Bernhardlaan tot en met 13 augustus is afgesloten voor al het verkeer. Tijdens deze periode geldt een omleidingsroute voor het gemotoriseerde verkeer. Vanaf het Raoul Wallenbergplein loopt deze via de Laan der Continenten, Doctor J.M. Den Uylsingel, Prinses Beatrixlaan en Prinses Irenelaan naar de Willem de Zwijgerlaan en vice versa.

Reageer als eerste
Meer berichten