Logo alphensnieuwsblad.nl


Een mand vol lekkere streekproducten voor fietsers
Een mand vol lekkere streekproducten voor fietsers

Streekproducten in de fietsmand

Kampeerboerderij Straat-Hof, Restaurant de Dyck, Kaasboerderij van Harten, De Vosseburch en Aspergehof Noordam bieden sinds vorige zomer gezamenlijk een speciale streekproducten fietsroute aan voor de fietsers van het Groene Hart.

Regio - Zij ontvangen hier nu ook subsidie voor, om van deze route nog meer een beleving te maken. De route leidt u langs de boerderijen waar u heerlijke producten, recepten en goede verhalen kunt verzamelen en beleven.


Burgemeester
De burgemeester van Nieuwkoop, Frans Buijserd, zal woensdag 19 juli om 17:30 uur de subsidiecheck overhandigen en de route openen onder het genot van een hapje en drankje van de deelnemende boerderijen. U bent van harte uitgenodigd bij De Vosseburch in Langeraar!

Subsidie

Kampeerboerderij Straat-Hof, Restaurant de Dyck, Kaasboerderij van Harten, De Vosseburch en Aspergehof Noordam bieden sinds vorige zomer gezamenlijk een speciale streekproducten fietsroute aan voor de fietsers van het Groene Hart. Nu ontvangen zij hier ook subsidie voor, om van deze route nog meer een beleving te maken.

Fietstocht

De fietstocht die door onder andere door de gemeente Kaag en Braassem gaat leidt u langs verschillende kaasboerderijen uit de regio. De fietstocht is voor iedereen geschikt doordat in lengte kan worden gevarieerd en men gebruik kan maken van onder andere het fietsknooppuntnetwerk.

Reageer als eerste
Meer berichten