Logo alphensnieuwsblad.nl


Kiwanis start verkoop van bier.

Kiwanis Rijn en Gouwe is gestart met de verkoop van bier. Met de opbrengst helpen wij Dream4kids, de zonnetuin, de voorleesexpress en nog een flink aantal andere doelen. Om te helpen steken wij normaal onze handen uit de mouwen, maar soms hebben we ook gewoon geld nodig om zaken te kopen. Daarvoor is deze actie opgezet.

Een paar voorbeelden: De zonnetuin aan de Gnephoek in Alphen wil graag een pizzaoven. Die gaat Kiwanis maken, maar het materiaal moeten we wel kopen. De leden van Kiwanis Rijn en Gouw zijn droomjager bij Dream4kIds. Daar realiseert Kiwanis droomdagen voor getraumatiseerde kinderen. Om de dromen te realiseren krijgt Kiwanisj veel hulp maar er zijn ook zaken waarvoor wel betaald moet worden. Voor dit soort zaken gaat Kiwanis de opbrengst gebruiken. Meer informatie vindt u op de website van Kiwanis Rijn en Gouwe waar u ook kunt bestellen.

Kiwanis helpt Kinderen. Kiwanis kijkt met trots terug op de projecten uit de afgelopen jaren, waaronder een kerstbrunch voor minderbedeelde kinderen, moederdagtaarten voor moeders ‘in zwaar weer’ en sollicitatietrainingen voor leerlingen van het Wellantcollege. Kiwanis Rijn en Gouwe is onderdeel van Kiwanis International waar meer dan 500.000 mensen wereld wijd werken aan een betere toekomst voor onze kinderen.

Reageer als eerste
Meer berichten