Logo alphensnieuwsblad.nl


Pearl Joan zingt tijdens openluchtdienst op 4 juni

In samenwerking met het Zomerspektakel brengen de Alphense kerken een openluchtdienst op eerste Pinksterdag, waarbij iedereen welkom is. Natuurlijk ontbreekt daarbij de inbreng van lokale predikanten niet en spreekt, eveneens Rikko Voorberg. Hij is oprichter en voorganger van de PopUpKerk in Amsterdam.


Alphen aan den Rijn - De initiatiefnemers van het Pinksterfeest zijn erg enthousiast met de geweldige line-up . Naast de genoemde sprekers zijn dat Pearl Joan (finalist the Voice of Holland) , de Zandtovenaar en Alphenaren Daniëlle Schaap en David Rijvers .
Voor burgemeester Liesbeth Spies als supporter van het Zomerspektakel is de invulling van de zondagochtend de kers op de taart. "Ik was al fan van het spektakel. Nu het programma ook op zondagochtend ingevuld wordt is het voor mij af."
Dat dat door de kerken gebeurt vindt ze bijzonder. "Vorig jaar zag je de kerken ook al in beweging toen de vluchtelingenproblematiek ontstond in Nederland en Alphen aan den Rijn. Ze boden de helpende hand – in praktische zin maar ook bij het luisteren naar de (vlucht) verhalen. Het is een goede zaak, dat ze zich meer laten zien", vindt ze.

Enthousiasme

Initiatiefnemer en voorzitter van Stichting Meer in Alphen Ingmar van Veen beaamt dit, terwijl hij het programma aan burgemeester Spies overhandigt: "We zijn bijzonder blij dat er zoveel enthousiasme is, zowel bij kerken als de Zomerspektakel-organisatie en verder om ons heen. Het is dan ook voor ons een grote eer het programma bekend te mogen maken aan u als burgermoeder van Alphen aan den Rijn." De openluchtdienst begint om 9.30 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten