Logo alphensnieuwsblad.nl


Feest bij Wereldwinkel

Vrijdag 21 april is het vijf jaar geleden dat Wereldwinkel Alphen aan den Rijn verhuisde naar de Prins Hendrikstraat. Als gevolg van de herontwikkeling van de Lage Zijde moest de winkel weg uit de Hooftstraat.

Verhuizen is voor een winkel altijd spannend maar inmiddels is de Wereldwinkel niet meer weg te denken uit de Prins Hendrikstraat en zijn zowel de klanten als de vrijwilligers er tevreden. Daarom willen we deze vijfde verjaardag vieren. We introduceren deze dag een (voor de Wereldwinkel) nieuw product namelijk: wasmiddel van Seepje.
Seepje maakt was- en reinigingsmiddelen van de schillen van de Sapindus-vrucht uit Nepal. In deze schillen zit saponine, dat is een natuurlijke vorm van zeep die bij aanraking met water vrijkomt. Dit is puur natuur en daardoor veel beter voor het milieu dan andere wasmiddelen waar synthetische stoffen inzitten. Bovendien is het goed voor de huid. Door Seepje te gebruiken werkt u mee aan een schonere en mooiere wereld. Want door een eerlijke prijs te betalen zorgen we actief voor meer gelijkheid en een leefbaar inkomen voor de schillenboeren uit Nepal. In Nederland hebben mensen van de sociale werkplaats een rol in het productieproces en tenslotte wordt de verpakking gemaakt van gerecyclede melkflessen uit Engeland.
Wereldwinkel Alphen aan den Rijn verkoopt twee varianten voor de bonte was en wel Seepje Vrij en blij geur en Seepje Vers geperste lentegeur. Ook zijn er zakjes met de superschillen in de variant Gewoon neutraal. Een zakje bevalt 150 gram schillen, goed voor minimaal dertig natuurlijke wasjes.
De eerste twintig klanten die een Seepje product kopen, ontvangen een minizakje schillen gratis.
Kortom vrijdag 21 april is het feest bij de Wereldwinkel met de komst van een nieuw product , een zakje geluk te koop voor €4,95 én een traktatie voor alle bezoekers.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten