Logo alphensnieuwsblad.nl


(Foto Roy Beusker)
(Foto Roy Beusker)

Maria uit Alphen wint auto bij tv-show Miljoenenjacht

Maria (79) uit Alphen aan den Rijn is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat  te zien was bij RTL 4. Maria won de auto doordat zij het antwoord op de vraag "hoeveel euro geeft de Nederlander gemiddeld per jaar uit aan culturele uitstapjes?" als enige goed had.


Linda de Mol vraagt Maria of ze door wil spelen of dat ze voor een prijs gaat. "Je kunt nog zo lief kijken, maar ik durf echt niet door te spelen." Nadat ze ziet welke prijs ze heeft gewonnen, is Maria helemaal verrast. "Geweldig!"

In 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Maria won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2406 een studioplek in de tv-show.
Maria is niet de enige uit Alphen die met een mooie prijs naar huis gaat. Wijkgenoot Joop wint een Apple-pakket en Johan schopt het tot het finalespel, valt als derde af en wint 3.000 euro. Iedereen in de studio ging met een espressomachine naar huis.
 
Een inwoner uit Apeldoorn speelde in de finale het 'Gouden Koffer Spel' aan de desk met Linda de Mol en won 590.000 euro.
 

Reageer als eerste
Meer berichten