Logo alphensnieuwsblad.nl


Drive-In bioscoop voor herhaling vatbaar!

Voor JCI Alphen was het een gloednieuw project om te organiseren. Melanie van der Lee, Marcella Verwoerd en Judith Demoed namen deze uitdaging graag aan. De winkelformule projectmanager, advocate en fotograaf werkten samen om een gave beleving neer te zetten voor de inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken: een drive-In bioscoop.

Zaterdag 8 april reden rond de klok van 20.00 uur de auto's het terrein op: sommige hadden een klein duwtje nodig om het terrein op te komen, anderen konden soepel naar hun toegewezen plek rijden.
Terwijl  de zon langzaam onderging reed het terrein vol met een kleine honderd auto's.
Net als in de echte bioscoop kwamen er reclameboodschappen voorbij; de organisatie was enorm blij met de betrokkenheid van RECO, ACM rijopleidingen en Marc Huisman Autobedrijf. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan deze Drive-In bioscoop. 

De film Spectre was te zien op het grote scherm (16 x 8 meter) en te horen vanuit de radio op de speciaal afgestelde FM-frequentie. De één had een kaartje gekocht alleen al voor de beleving en nog voordat de film bekend was gemaakt. De ander wilde juist déze film graag op het grote doek zien. Eén ding staat vast. De reacties waren heel positief en lovend, zodat  JCI Alphen zich voorbereid voor de volgende Drive-in Bioscoop in 2018!

JCI Alphen 
De  organisatie  was  in  handen  van  JCI  Alphen:  een  netwerkorganisatie  die  geworteld  is  in  Alphen  aan den Rijn, waarbinnen jonge ondernemende mensen naast hun professionele werkzaamheden actief betrokken  willen  zijn  binnen  de  maatschappij.  JCI  Alphen  is  onderdeel  van  de  internationale vereniging   Junior   Chambers   International   (www.jci.cc)   die   met   wereldwijd zo'n   1.000   lokale  verenigingen en bijna 200.000 leden vooral lokaal maatschappelijk en sociaal een belangrijke functie vervult. JCI Alphen is altijd op zoek naar nieuwe leden die passen binnen de groep en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het gedachtegoed van de Alphense JCI. Deze vereniging is toegankelijk voor  (ondernemende)  Young  professionals  van  21  t/m  40  jaar  die  wonen  en/of  werken  binnen Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kijk je op www.jcialphen.nl.


 

Reageer als eerste
Meer berichten