Dierenambulance Alphen tekent een koopcontract


<p>Door een coulante pandeigenaar en enkele erfenissen heeft de Dierenambulance Alphen aan den Rijn toch hun eigen pand kunnen aankopen. Foto: Facebook Dierenambulance&nbsp;</p>

Door een coulante pandeigenaar en enkele erfenissen heeft de Dierenambulance Alphen aan den Rijn toch hun eigen pand kunnen aankopen. Foto: Facebook Dierenambulance 

Dierenambulance Alphen tekent een koopcontract

Dierenambulance Alphen aan den Rijn gaat dit vervelende jaar 2020 met een positief gevoel uit. Woensdag 30 december is er een einde gekomen aan de onzekerheid over de huisvesting en het koopcontract van hun eigen pand aan de Produktieweg getekend.

Alphen- Jarenlang zat Dierenambulance Alphen aan den Rijn in tijdelijke panden en was het maar de vraag hoe lang ze in het betreffende pand mochten blijven. ‘s-Molenaarsweg, Castorstraat, Lupinesingel en nu dan het pand aan de Hoorn. Door een coulante pandeigenaar en enkele erfenissen hebben ze toch hun eigen pand kunnen aankopen.

“We kunnen in woorden niet uitdrukken hoe dankbaar en blij we zijn! Nu gaan we een drukke tijd tegemoet, want het pand moet ook ingericht worden. En wel zodanig dat het gelijk goed is en we er vele jaren mee vooruit kunnen. We hebben al een leuk bedrag aan donaties voor het nieuwe pand mogen ontvangen: heel erg bedankt allemaal!”, aldus de dierenambulance.

Maar ze zijn er nog niet. De doelstelling was € 50.000,- en er is inmiddels € 23.345,51. U kunt geld overmaken via de bank:NL68RABO0148951643 t.n.v. St. Dierenambulance Alphen aan den Rijn. o.v.v. “Donatie verbouwing nieuwe pand”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden