Junis helpt de Kerstpakkettenactie


Foto:

Junis helpt de Kerstpakkettenactie

Ook dit jaar wordt door het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm, de bekende Kerstpakkettenactie georganiseerd. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket of kerstattentie te bezorgen.

Alphen aan den Rijn - De spontane actie van Junis kinderdagverblijf Minoes, om in 2019 artikelen in te zamelen voor de actie, is in 2020 opgepakt door meer locaties van Junis. Van 7 tot en met 11 december worden hier artikelen ingezameld. Deze week gaan de kinderen ook de 350 kerstkaarten welke door Junis worden gesponsord verfraaien met een mooie tekening.

Geen kinderen meer op het kinderdagverblijf? Toch kunt ook u helpen de actie dit jaar weer een succes te maken door het doneren van de volgende producten: chocola, blikjes tonijn, toastjes, zoutjes, chips, thee, chocolademelk, vruchtensap, ragout, ragoutbakjes, knakworstjes, blikken fruitcocktail, soep, zoet broodbeleg, bodylotion, aftershave, eau de toilette, zeep, kaarsen, koekjes, nootjes, houdbare slagroom, snoep, muesli en klein speelgoed.

Deze producten kunnen worden ingeleverd bij de Stichting Slimm, Briljantstraat 1 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur en op de zondagen 6 en 13 december tussen 12:00 en 13:00 uur. Het verzoek is geen alcoholhoudende dranken, wasmiddelen, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden te doneren.

U kunt ook helpen door middel van een financiële bijdrage. Giften voor deze actie zijn zeer welkom, deze kunt u overmaken op NL97INGB0008211264 t.n.v. KPA.

De pakketten worden gemaakt door en voor Alphenaren, en ook dit jaar zoeken zijn er weer veel vrijwilligers nodig om de pakketten te bezorgen. Op kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl. is te vinden wanneer uw hulp gewenst is. Uw inzet is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd!

Wilt u iemand aanmelden voor kerstpakket? Dit kan van 14 november tot 7 december via kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl, maar wacht niet te lang want op = op. Garantie dat elk opgegeven adres een pakket ontvangt kan de organisatie niet geven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden