<p>Dag van de Mantelzorg is een moment waarop mantelzorgers elkaar spreken. Foto: Tom in de buurt</p>

Dag van de Mantelzorg is een moment waarop mantelzorgers elkaar spreken. Foto: Tom in de buurt

Presentje voor alle Alphense mantelzorgers

Tom in de buurt kon gisteren ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg helaas geen bijeenkomst houden. In plaats daarvan hebben ze een klein presentje voor mantelzorgers die zich bij de gemeente Alphen aan den Rijn hebben geregistreerd.

Alphen- Mantelzorgers uit Alphen aan den Rijn die zich hebben geregistreerd als mantelzorger bij de gemeente Alphen aan den Rijn, ontvangen deze week een uitnodiging om het presentje op te halen. Zie voor meer informatie www.tomindebuurt.nl/dagvandemantelzorgalphen.

Dag van de Mantelzorg

De Dag van de Mantelzorg is een moment waarop mantelzorgers elkaar spreken en Tom in de buurt vaak ook uitleg geeft over de ondersteuning die Tom in de buurt biedt. Dit jaar is hier minder gelegenheid voor. Daarom vragen ze mantelzorgers nadrukkelijk om bij vragen of behoefte aan advies of ondersteuning contact op te nemen met Tom in de buurt, via het algemene nummer 088-900456 of door een e-mail te sturen aan mantelzorg@tomindebuurt.nl. Tom in de buurt staat naar eigen zeggen mantelzorgers bij, ook in deze tijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden