<p>McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. Foto: PR</p>

McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. Foto: PR

McDonald's bezorgt nu ook in het centrum van Alphen

Even geen tijd of zin om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu ook in Alphen aan den Rijn je favoriete McDonald’s burgers makkelijk thuis laten bezorgen. Via McDelivery bezorgt de fastfoodketen vanaf heden ook in Alphen aan den Rijn Centrum de McDonald’s favorieten thuis.

Alphen- Restaurant Manager Bianca Denekamp is blij met de introductie van McDelivery: “Het is geweldig dat we onze gasten nu thuis blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

“McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Het thuisbezorgen van onze producten wint snel aan terrein. Fijn om nu ook deze service te kunnen bieden aan gasten in Alphen. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. Top dat er in Alphen aan den Rijn Centrum nu ook thuis van deze klassiekers en al onze andere producten genoten kan worden!”

McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. “We doen er alles aan om te zorgen dat een bestelling thuis net zo lekker smaakt als in een restaurant.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden