<p>Gitarist Martin Boek trad in het verleden op tijdens de dorpsconcerten. Foto: E.Hoogendoorn&nbsp;</p>

Gitarist Martin Boek trad in het verleden op tijdens de dorpsconcerten. Foto: E.Hoogendoorn 

Dorpsconcerten in Leimuiden afgelast

Het comité Dorpskerkconcerten in Leimuiden heeft vanwege corona besloten alle concerten voor het seizoen 2020/2021 te annuleren. De organisatie hoopt dat in het najaar van 2021 het eerste concert weer kan worden gepresenteerd aan het publiek.

Leimuiden- Er is nog principeafspraken met een aantal artiesten. Onder hen bevindt zich het Merwede-Ensemble bestaande uit Louise Berendsen (fluit), Els van de Weij (saxofoon) en Sophie van Dijk, harp) voor de meesten van u bekend en Cellist Reinier Regter uit Rijnsaterwoude. Ook staat er aan afspraak met klavecinist Leonardo Valiente, met zijn barokensemble viool en altviool.

Mensen die nog kaarten hebben voor het concert van 22 maart jl. kunnen die bewaren voor het eerstvolgende concert, hopelijk in het najaar van 2021. U kunt uw kaart ook inleveren bij Leen Overbeek. Hij woont aan de Beukenlaan 19 en zijn telefoonnummer: 06-51142802. U krijgt uw geld terug.

Op 27 januari had een van de laatste concerten plaats. Toen presenteerden het Trio ‘En Garde’ en gitarist Martin Boek presenteren het programma Dans anders. Zij speelden samen muziek van bekende en onbekende componisten waarbij dans een rode draad door het programma was.

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden