<p>De Esports Game Arena en HyperX vernieuwen de samenwerking die ze al vanaf de opening in 2017 hebben. Foto: PR</p>

De Esports Game Arena en HyperX vernieuwen de samenwerking die ze al vanaf de opening in 2017 hebben. Foto: PR

Esports Game Arena vernieuwt samenwerking

De Esports Game Arena en HyperX vernieuwen de samenwerking die ze al vanaf de opening in 2017 hebben. Afgelopen jaren zijn ruim 100.000 bezoekers in aanraking gekomen met de hardware van HyperX en ook komende tijd kunnen gamers blijven genieten van headsets, muizen en toetsenborden.

Alphen- In de vernieuwde samenwerking van HyperX en Esports Game Arena kunnen gamers niet alleen op locatie van de randapparatuur genieten, ze kunnen de hardware ook voor thuis verdienen door te gamen op het nieuwe online toernooiplatform esportsnederland.nl.

Oprichter Thomas Runhart geniet van de reacties van bezoekers: “We krijgen bijna dagelijks te horen hoe fijn gamers de apparatuur van HyperX vinden en het is bijzonder dat een wereldmerk als HyperX zich al jaren verbindt aan de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn.”

Naast dat het mogelijk is om alle HyperX producten te gebruiken bij het gamen op locatie, kan het ook gekocht worden in de Game Mania Zone die zich in de Esports Game Arena bevindt. Het leuke hieraan is dat je alle producten eerst uitgebreid kan testen voor je ze koopt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden