<p>In de herfstvakantie is er weer een hoop te beleven in de zwembaden van Alphen aan den Rijn. Foto: PR</p>

In de herfstvakantie is er weer een hoop te beleven in de zwembaden van Alphen aan den Rijn. Foto: PR

Kinderen kunnen van alles beleven bij De Thermen2

In de herfstvakantie is er weer een hoop te beleven in de zwembaden van Alphen aan den Rijn. Zo kunnen kinderen een dagje meelopen als junior toezichthouder, een miniles auto te water voor kinderen volgen, een kijkje nemen bij verschillende verengingen en als afsluiting natuurlijk het Halloween feest

Alphen- Op maandag 19 oktober is er van 10.00 tot 15.00 uur Junior toezichthouder in zwembad De Hoorn. Kinderen van 6 tot 12 jaar, in het bezit van het A en B diploma, mogen op deze dag mee lopen met een echte toezichthouder. De kinderen krijgen een rondleiding door de machinekamer, leren water meten, doen oefeningen met de Reddingsbrigade en krijgen portofoonles. Kosten hiervoor zijn €10. Wil je mee doen? Koop dan snel je kaartje via ticket.alphens.nl en reserveer een plek. I.v.m. sluiting van de horeca moeten kinderen zelf een lunchpakketje meenemen.

Op dinsdag 20 oktober wordt in zwembad De Hoorn een speciale cursus Auto te water voor kinderen gegeven. Kinderen in bezit van het B diploma leren hoe je uit een auto komt die in het water terecht is gekomen. Voor Auto te water junior kun je gewoon een tijdslot kopen voor recreatief zwemmen via www.dethermen2.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden