<p>De Game Nights zijn op elke eerste maandag in de schoolvakanties, ook deze herfstvakantie. Foto: PR</p>

De Game Nights zijn op elke eerste maandag in de schoolvakanties, ook deze herfstvakantie. Foto: PR

Game Nights bij Chinees Restaurant Mandarin

Een diner gevolgd door een pubquiz met voor het beste team een cadeaubon van 100 euro. Chinees Specialiteiten Restaurant De Mandarin aan de Dorpsstraat gaat Game Nights organiseren om de vakanties in te luiden.

Nieuwkoop- “Een energieke host gaat ervoor zorgen dat het een feestje wordt”, vertelt eigenaresse Janny Man. “Vanzelfsprekend zorgen we dat alles coronaproof is. Zo laten we teams toe van drie of vier personen. En het uitserveren van het diner gebeurt op gepaste afstand.”

De Game Nights zijn op elke eerste maandag in de schoolvakanties. De ontvangst is van 17.00 tot 17.30 uur, de pubquiz start rond 19.30 uur. “Met de Game Nights willen we alle vakanties – vanaf de herfstvakantie tot en met de zomervakantie – inluiden. Schrijf je dus in en ga de strijd aan", aldus Janny Man

Kosten

De kosten voor het diner en pubquiz (exclusief drankjes) zijn 35 euro per persoon. Teams van drie of vier personen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden via gamenights@mandarin-nieuwkoop.nl. De eerste Game Night heeft plaats op maandag 19 oktober. De herfstvakantie duurt tot en met 25 oktober.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden