<p>Ming-Wen-Tsao, oud-eigenaar van de Aziatische Toko Ming Jen en chef-kok c.q. bedrijfsleidster Michaela Smeyers hebben de handen ineen geslagen. Foto: PR</p>

Ming-Wen-Tsao, oud-eigenaar van de Aziatische Toko Ming Jen en chef-kok c.q. bedrijfsleidster Michaela Smeyers hebben de handen ineen geslagen. Foto: PR

(Foto: )

Gastrobar Limão opent de deuren in Alphen

Alphen is sinds 1 oktober een restaurant rijker. In het oude winkelpand van Siebel aan de van Boetzelaerstraat 1 zit nu Gastrobar Limão, gestoeld op een mediterraans concept van binnen eten of meenemen. Ming-Wen-Tsao, oud-eigenaar van de Aziatische Toko Ming Jen en chef-kok c.q. bedrijfsleidster Michaela Smeyers hebben de handen ineen geslagen. Het restaurant moet een gastronomisch proeflokaal van heerlijke belegde broodjes, zoetigheden en verrassende Mediterraanse gerechten zijn, gecombineerd met een heerlijke espressobar en drankenkaart.

Alphen- Ming-Wen-Tsao is voordat hij zijn Aziatische Toko verkocht, opgegroeid in de horeca en heeft nadat hij zijn Middelbare Hotelvakschool heeft afgerond nog vele jaren in de Horeca gewerkt. Naar eigen zeggen is het werken bij de befaamde Kersentuin van Joop Braakhekke & Jon Sistermans zijn mooiste ervaring geweest. "De kunst is jezelf opwerken naar een hoger niveau. Dat kan alleen met de beste mensen om je heen en dan bedoel ik zowel je collega's en veeleisende gasten."
Op dit moment is het een dagzaak: van dinsdag t/m zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur en op vrijdagavond tot 20.00 uur. In de nabije toekomst gaat de deur ook op zondag open.

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden