<p>Op de fiets geld ophalen voor de Hartstichting? Het kan zondag 27 september. Foto: Cycle & Friends</p>

Op de fiets geld ophalen voor de Hartstichting? Het kan zondag 27 september. Foto: Cycle & Friends

(Foto: )

Wielrenners op de fiets voor de Hartstichting

Cycle & Friends (www.cycleandfriends.nl) houden zondag 27 september een evenement voor de Hartstichting. Ze stappen op de fiets om geld bij elkaar te trappen. De startlocatie is bij Brouwerij Maximus in Utrecht en de tocht gaat door het Groene Hart. Inschrijven kan via de website.

Regio- Er zijn twee prachtige fortenroutes van 90 of 130KM en maximaal 100 startplekken beschikbaar in 2 tijdsvakken. Op deze manier kunnen kan de tocht coronaproof blijven.

Het inschrijfgeld voor deelnemers bedraagt 20 euro. Hiervoor krijgen deelnemers het volgende:

Een uitgepijlde route (ook per GPX) Koffie of thee met wat lekkers bij de startMooie fietsroute door het groene hart van NL2 tussenstops met snacks en drinkenMedailleKoel drankje bij de finishGratis parkeren.

"We vragen onze deelnemers minimaal 1 euro per kilometer op te halen voor onderzoek naar Hart- en vaatziekten. Het inschrijfgeld gaat namelijk naar de organisatie van de tocht en het sponsorgeld naar onderzoek. Zo hebben ze niet het gevoel dat ze moeten ‘zeuren’ om sponsorgeld. We fietsen in 2021 ook naar Parijs en Berlijn en we hebben daar sommige deelnemers die al meer dan 2.000 euro hebben opgehaald."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden