<p>V.l.n.r. Fabrice, Leon en Merit: allen van harte gefelicteerd! Foto: Ronald Bosch</p>

V.l.n.r. Fabrice, Leon en Merit: allen van harte gefelicteerd! Foto: Ronald Bosch

(Foto: )

Fabrice de Schepper clubkampioen ATTC

Fabrice de Schepper is bij de jeugd voor de tweede keer clubkampioen geworden van de Alphense Tafeltennisclub (ATTC EVO Repro).

Alphen- Onlangs mochten de jeugdleden van ATTC weer hun krachten meten tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen.In totaal deden er 20 jeugdleden mee. De kleine finale (om plaats 3 en 4) ging tussen Merit Buijks en Ying Wijnhof. Ying, die het iedereen tot dan toe moeilijk had gemaakt door het rustig en geplaatst terugbrengen van de meeste ballen, was echter niet opgewassen tegen het zeer aanvallende spel van Merit. Een welverdiende derde plaats dus voor Merit.

De finale dit jaar ging tussen de clubkampioen van vorig jaar Fabrice de Schepper en Leon Buijks. Inderdaad, de broer van Merit. Het werd een interessante en spannende strijd. Leon heeft namelijk op een kant van zijn batje korte noppen zitten. Veel spelers hebben daar moeite mee. Fabrice had zich echter goed voorbereid en wist de titel te prolongeren door te winnen met 11-6, 11-8 en 11-6.

Hij mag zich dan ook terecht clubkampioen van ATTC noemen. De “André Vrees” wisselbeker werd door André zelf in de buitenlucht uitgereikt aan Fabrice.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden