• Alles
 • (9)
  Overig
 • (27)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (6)
  Inloop-Opendag
 • (6)
  Natuur
 • (1)
  Evenement
 • (28)
  Muziek
 • (18)
  Cursus-Workshop

Winterfair/culinair 2019

vrijdag 22 november 16:00 t/m 21:00 uur

L. De Graaf

WINTERFAIR/ culinair in Zwammerdam 2019!!!

Op vrijdag 22 november a.s. om 16.00 uur start alweer de 3e Winterfair van Zwammerdam in de Zwanenburcht aan de Buitendorpstraat 5. Tot 21.00 uur kun je rondkijken, sfeer proeven, ideeën opdoen en natuurlijk ook aankopen doen. Het aantal kramen is groter dan vorig jaar, dus neem er de tijd voor !! Lekker slenteren langs de kramen met ’ hebbedingen’, tuinornamenten, bloembollen, kerstbomen, sieraden, kinderkleding en natuurlijk de ‘welness-hoek’. Ook kunt u informatie krijgen over tuininrichting en operatie ‘steenbreek’.

Dit jaar wordt er weer veel aandacht besteed aan het culinaire deel, zodat u gezellig kunt blijven eten en niets hoeft te missen. ‘Koffie, thee, limonade en vers gebakken (warme?) stroopwafels. De Witte Gravin, onze lokale palingroker, maar ook Eigen bereid en Papbar Rof Meddow bieden een gevarieerd aanbod voor elk wat wils ! Nieuw dit jaar: de Damse stampotten. Even smakelijk als vorig jaar, maar gepresenteerd in een ander jasje…

Bij PacoVinha kunt u een lekker wijntje proeven, een glaasje kopen, maar het is ook mogelijk om een fles (of doos) te kopen voor thuis. Een glas frisdrank of een biertje zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

Wat kun je naast de kramen nog meer verwachten? Laat je informeren over een cursus Yoga of laat gratis een grappige reis-trucagefoto maken bij Diana Nohlen Travel XL at Home. Maak een afspraak voor een heerlijke massage; koop een mooi sieraad of alvast wat decoratie items voor de feestdagen. En natuurlijk kun je bij de modeshow van Ellenz Boetiek inspiratie opdoen voor je winteroutfit .

Ook aan de kinderen wordt gedacht; ‘eenmanscircus Allerhandt’ komt weer langs en je kunt je laten schminken Je kunt ook komen kijken (en kopen) bij een demonstratie van de glasblazer.

De entree van de Winterfair is gratis.

Van de eindopbrengst zal, na aftrek van de onkosten, een bijdrage geschonken worden aan een actueel project; nl kerstverlichting in Zwammerdam.

Via Zwammerdam.net en facebook houden wij u op de hoogte van al het nieuws rondom deze Winterfair. De deelnemerslijst op de poster is onder voorbehoud; verrassingen zullen er blijven…. ! Tot 22 november !!


deel deze activiteit

Locatie

Zwanenburcht
Zwammerdam
Buitendorpstraat 5
2471ax


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden