• Alles
  • (1)
    Natuur
  • (3)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Gratis taalcursus online te volgen!

zaterdag 23 mei 9:00 - 10:00 uur

Sagènn biedt al geruime tijd taalcursussen aan anderstaligen en laaggeletterden in de regio's Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop en daarbuiten.

Ons aanbod is ondanks de huidige corona crisis onverminderd door gegaan.

Sagènn heeft in een versneld tempo haar eigen systeem voor digitaal leren uitgebreid met de mogelijkheid voor online lessen.

Juist in deze lastige tijden, is het voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal van groot belang om van het aanbod gebruik te maken!

Ken jij of ben jij iemand die het Nederlands wil leren of verbeteren dan hebben we de volgende opties:

Ben jij inburgeringsplichtig en wil je je goed voorbereiden op het inburgeringsexamen dan kun je een bericht sturen naar educatie-alphen@sagenn.nl of bellen met 0172-418090.

Voor wie niet inburgeringsplichtig is, en in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem woont, is online les gratis. Aanmelden en informeren naar de voorwaarden kan via holland-rijnland@sagenn.nl of door te bellen naar 0172-418090.

Wil je meer weten over Sagènn en over hoe we corona proof onze lessen verzorgen? Bezoek dan onze website: www.sagenn.nl of kijk op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/SagennEducatie/


deel deze activiteit

Locatie

Sagenn
Alphen aan den Rijn
Raoul Wallenbergplein 21B
2404nd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden